Saturday, 7 January 2012

pening pasal insurans

hujung bulan nov 2011 kereta aku kena langgar. So antar la repair claim odkfk. thirdparty insurans. tengah hari tadi dapat kol dari bengkel kata kereta dah siap dan aku kena tambah duit sendiri dekat 1k gak la. dia kata coz aku cover kereta x ikut harga semasa. masalahnya aku bukan claim guna insurans kereta aku. pening-pening. x faham aku insurans ni. kalau macam ni kena langgar baik mintak duit ngan org yang langgar kita. suh bayar kereta sampai abis. kalau jadi cam aku dah pening, mana nak cari duit. Isnin ni nak kol insurans tanya tul-tul. hope x kena bayar. pening pening pening............tension pun ada daaaaa.... x faham

Friday, 6 January 2012

Salam Perkenalan

Salam 1 Malaysia,

Untuk perkenalan ni tiada apa yang nak dikongsikan. Just buat dulu. Lepas ni baru update k. Miza ni anak dara I. Saja guna nama dia coz rindu, weekend baru dapat jumpa buah hati sorang ni. xde rezeki lagi tuk duk sekali. hope lepas ni dapat duduk sekali satu family. Harap wife dapat transfer dekat cikit. Cukup la setakat ni dulu k.